Residencia Albergue Jaca  header
Home > Grups

Grups
Residencia Albergue Jaca

L'Alberg de Jaca és un lloc ideal per allotjar grups i amb gran experiència. Compta amb més de 100 llits de capacitat en una mateixa planta i amb un menjador amb capacitat per a 200 persones.

A més de la capacitat d'allotjament i restauració, posem a disposició dels grups espais interiors i exteriors per realitzar activitats: pistes esportives exteriors, pavelló poliesportiu, sala d'actes - conferències, aules, sales de televisió, cafeteria...

Els grups troben aquí el seu lloc, a cinc minuts caminant de centre de Jaca, amb amplis espais, flexibilitat horària per a l'accés, habitacions familiars totes amb bany privat i sis llits en cadascuna. Estem al costat d'una parada d'autobús, a menys de dos minuts hi ha un aparcament obert per a vehicles de grans dimensions, és a 30 minuts de les estacions d'esquí de Candanchú i Astún i en els voltants podem gaudir de llocs tan emblemàtics com el Monestir de Sant Joan de la Penya, l'Estació Internacional de Canfranc, la Ciutadella de Jaca ... i realitzar múltiples activitats culturals i esportives com raquetes, excursions i passejades per la muntanya, escalada, barrancs, paintball ... Gairebé tot el que puguem imaginar és possible!

El seu missatge s'ha enviat amb èxit
Hi ha hagut un error. El seu missatge no s'ha pogut enviar.
Formulari de contacte