Turisme
Home > Turisme

Turisme
Residencia Albergue Jaca

Jaca és una ciutat màgica, plena de vida, història, cultura i oci. Situada en un lloc únic com són els Pirineus i a un pas d'espais tan emblemàtics com l'Estació Internacional de Canfranc o el Reial Monestir de Sant Joan de la Penya. A tan sols 30 minuts amb cotxe de les estacions d'esquí d'Astún i Candanchú.

Envoltats de muntanyes i natura, la Residencia Albergue Jaca és el lloc perfecte per descansar després d'una ascensió a pics com La Raca, Asp, Acherito, Collarada; estanys com Ip, Ayous o Estanés; una excursió a peu o en bici per la muntanya o activitats com barrancs, escalada, esquí, raquetes ... Tot és possible al Pirineu!

Centre històric
Centre històric

Sense sortir de Jaca podràs conèixer la Catedral de Sant Pere, la primera edificació d'estil romànic que es va construir a Espanya, al segle XI. També pots visitar la Ciutadella, que es va construir per protegir la ciutat i que formava part d'una xarxa de defensa pirinenca.

Esports d'aventura
Esports d'aventura

Esports com barranquisme, ràfting, espeleologia, escalada i molts més t'esperen a les rodalies si vols provar noves experiències. Diverses empreses amb instructors i guies professionals t'ajudaran a conèixer aquestes modalitats esportives.

Estació internacional de Canfranc
Estació internacional de Canfranc

Construïda en 1914, aquest impressionant edifici uneix una gran varietat d'estils arquitectònics. Va ser estació de trens entre 1928 i 1949, abans de convertir-se en museu.

Avui dia es pot conèixer reservant una visita guiada, que et recomanem realitzar amb antelació ja que els grups són limitats.